تبلیغات


www.clockma.com {طعم فرآوردهای واقعی زیتون رودبار را بچشید!} - طرز تهیه خورشت شاسواری
(بهترین ها را با ما بچشید)

طرز تهیه خورشت شاسواری

سه شنبه 12 مرداد 1389 04:50 ب.ظ

نویسنده : حسین استوار
مواد لازم برای:4 نفر

گوشت گوساله با استخوان: 500 گرم
بادمجان بزرگ: 2 عدد
گوجه فرنگی: 500 گرم
آبغوره: 1لیوان
سیر:1بوته
پیازمتوسط:1 عدد
پیاز داغ:3 قاشق غذا خوری
نعناع خوشک شده:1قاشق غذا خوری
گل پر: 1قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذا خوری
عدس. نخود لوبیا. لوبیا چیتی. هرکدام 1 پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
______________________________________________________________________________________
                                                                         طرز تهیه
حبوبات را 24 ساعت قبل خیس کرده گوشت و پیاز را تف داده با حبوبات مخلوط کرده و به آب 1 لیتر آب اضافه میکنیم
تا کاملا پخته شود بادمجان ها را پوست کنده و به اندازه حبه قند در آورده و جدا گانه در یک لیتر آب گذاشته و 2 قاشق نمک اضافه کرده و بعد از 1 ساعت آب کشی کرده و با روغن تف میدهیم و به خورشت اضافه میکنیم گوجه ها را بعد از پوست کندن و خرد کردن به آن اضافه میکنیم سیر را پوست کنده و له کرده و به آن اضافه میکنیم رب گوجه و نمک وآبغوره و نعناع و فلفل را به آن اضافه میکنیم و بعد از 1یک ساعت با شعله ملایم کاملا دم کشیده شود.
                                         
                                      (این خورشت را هم با نان و هم با برنج میتوانید میل کنید)



دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: سه شنبه 12 مرداد 1389 05:18 ب.ظ



bahar22